billiga fotbollströjor sls ur kurs av omdöme deras 3-1

Barcelona kommer inte att slås ur kurs av Omdöme deras 3-1 förlust på Manchester City i Champions League på billiga fotbollströjor tisdag trots att utspelad i den andra halvan av Pep Guardiola ‘s eldas upp sido, den katalanska klubben’ s manager Luis Enrique sade. de spanska mästare är tvåa i La Liga två poäng bakom ärkerivaler Real Madrid och inför en test spel på söndag på högtflygande Sevilla, som är en poäng bakom dem, med Luis Enrique förklarade att de inte skulle bo på City nederlag.

Barca Led barcelona tröja svidande kritik från den katalanska pressen för Recensioner sin kollaps på Etihad Stadium, med den dagliga Sport förklara chelsea tröja att ‘Barca fick sig i en twist’ och ‘kastade bort ett spel som halv vanns, överväldigad av staden’ s intensitet ‘. Mundo Deportivo, under tiden, liknas Barca ‘s kapitulation under andra halvåret, efter att de tog en tidig ledning, till en kraft cut.Luis Enrique betonade Barca’ s dominans över City under större delen av den första perioden, i vilken Lionel Messi gjorde, men medgav att de aldrig återhämtat sig från Sergi Roberto ‘s roomates felplacerad pass tillåts Ilkay Guendogan nivå före pausen.

Toa Jibu

Barua-pepe haitachapishwa. Fildi za lazima zimetiwa alama ya *