La Liga fotbollströjor Javier Tebas efter att han kritiserat

har bett Spanien ‘s Court för idrott (TAD) att inleda ett disciplinärt förfarande mot La Liga fotbollströjor Javier Tebas efter att han kritiserat laget’ reaktion på en tom flaska som kastas in från läktaren under ett mål han sade celebration.Tebas skulle napoli tröja vara ‘skämmas att låtsas’ hur vissa spelare gick ner ‘som en omgång käglor’ trots den tomma plastflaska bara Verkade slå anfallare Neymar som Barcelona firade Lionel Messi ‘s skada tidstillägg som säkrade en 3-2 seger i Valencia ‘s Mestalla Stadium.

Valencia bötfälldes 1500 euro ($ 1,634.10) av den spanska fotbollsförbundet (RFEF), som fördömde också Barcelona spelarna för goading hemmalaget ‘s fans.Neymar föll över och kvar manchester united tröja på planen för ett ögonblick när flaskan slog honom, medan Javier Mascherano och Luis Suarez föll också över. Barca ‘s stand-in kapten Messi skrek förolämpningar vid Valencia fans bakom goal.RFEF’ rapport, som släpptes på onsdagen, anklagade Barca ‘s spelare av’ unexemplary beteende ‘och’ låtsas de hade drabbats av objektet

Toa Jibu

Barua-pepe haitachapishwa. Fildi za lazima zimetiwa alama ya *